Onderscheidingen-aanvragen

Na een geslaagde pilot in ons district kunnen vanaf nu de aanvragen digitaal gedaan worden.

Het bureau interne zaken van de KNV EHBO heeft 2 maanden nodig om uw aanvraag te behandelen en, indien goedgekeurd, af te handelen. Aanvragen die korter dan 2 maanden voor de datum van de uitreiking gedaan worden kunnen helaas niet in behandeling genomen worden.

OnderscheidingVoorwaardenVoordracht doorUitreiking door
Bronzen draaginsigne10 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend.het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.het bestuur van de afdeling.
Bronzen draaginsigne met zilveren Tilanus20 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend.het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.het bestuur van de afdeling.
Bronzen draaginsigne met gouden Tilanus30 jaar actief als EHBO-er bij evenementen of op andere wijze de afdeling ondersteunend.het afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.het bestuur van de afdeling.
Blauw-geel draaginsigne7 jaar actief als afdelingsbestuurslidhet afdelingsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.een lid van het desbetreffende districtsbestuur.
Zilveren draaginsigne7 jaar actief als districtsbestuurslidhet districtsbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.een lid van het landelijk bestuur.
Gouden draaginsigne7 jaar actief als landelijkbestuurslidhet landelijkbestuur, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.de voorzitter van het landelijk bestuur.
‘Duikelaartje’7 jaar actief als lid van de verenigingsraad.de verenigingsraad, waarbij de actieve jaren worden toegelicht.een lid van het landelijk bestuur.
Kleine gouden medaille (met draagspeld)Zeer bijzondere onbetaalde verdiensten van landelijke betekenis voor de EHBO in het algemeen of de KNV in het bijzonder.Bestuur of Verenigingsraadde voorzitter van het landelijk bestuur

Voor het aanvragen van de onderscheidingen bezoek je de website van de KNV EHBO
https://koninklijke-ehbo.nl/onderscheidingen-voor-leden-van-de-vereniging/